Eurotrailers
 

CF-BEST


Face Totul Standard

Semiremorca standard Kraker Trailers cu podea mobilă, cu un raport preţ/calitate pe care îl aşteptaţi de la Expertul în remorci cu podea mobilă! Această semiremorcă standard poate fi extinsă cu mai multe opţiuni; împreună cu distribuitorul, puteţi crea vehiculul perfect pentru operaţiunile dvs.

Semiremorca BEST poate fi furnizată din stoc

 

CF-502


Semiremorca pentru încărcături excepţionale sau indivizibile!

CF-502 are 2 uşi laterale fiecare de 6,2m lăţime. Acest tip de semiremorcă este utilizat pentru transportul încărcăturilor care sunt mai late de 2,5 m sau pentru încărcături lungi, indivizibile. Un avantaj suplimentar al CF-502 este că paleţii pot fi încărcaţi şi descărcaţi rapid prin uşile laterale

 CF-200 ECO


Semiremorca pentru transportul ecologic şi transportul deşeurilor!

CF-200 ECO este deosebit de potrivită pentru transportul ecologic şi transportul deşeurilor! În mod standard, acest tip de semiremorcă este prevăzută de exemplu,cu plăci de uzură pe pereţii interiori, acoperiş hidraulic şi un perete rabatabil hidraulic. Podeaua mobilă are o grosime de 10mm. CF-200 ECO se poate adapta, de asemenea, pe deplin la utilizarea dvs. de transport.

 

CF-200


Semiremorca cu volume de la 60m3 la 102m3!

CF-200 de la Kraker este construită în conformitate cu specificaţiile clientului. Dimensiunile variază de la 60m3 la 102m3 Toate opţiunile imaginabile sunt posibile în acest tip de semiremorcă, cum ar fi un acoperiş hidraulic sau un perete rabatabil hidraulic.

 

CF-ECO HI


Specială pentru munci dificile!

CF-ECO HI (High Impact (Impact crescut)) este realizată pentru transportul de deşeuri de construcţie (moloz), nisip, pietriş, sticlă, cărbuni şi buşteni. Pe scurt: superlativul pentru rezistenţa la uzură.
CF-ECO HI este echipată cu o podea specială. Plăcile de podea sunt compuse dintr-un substrat de aluminiu cu o bandă de uzură Hardox ataşată pe acesta, care garantează rezistenţa la uzură.
Pe scurt: CF-ECO HI oferă transportatorului de materiale de construcţii şi deşeuri grele o extindere considerabilă a opţiunilor de utilizare a unei podele mobile.
CD-ECO HI este, de asemenea, disponibilă într-o variantă semi-etanşă.


 

CF-200 ETS


Un sistem de direcţie foarte avansat, controlat digital!

CF 200 ETS este echipată cu sistemul avansat ETS, controlat digital. ETS vine de la Electronic Truck & Trailer Steering (Direcţie electronică pentru camioane şi semiremorci).
Sistemul are proprietăţi unice, cum ar fi controlul în funcţie de viteză. În plus, sistemul este foarte uşor de întreţinut datorită lipsei de conexiuni mecanice. Marele avantaj al utilizării acestui sistem comparativ cu orice alt sistem este volumul mare (datorită spaţiului de construcţie redus), greutatea proprie mai redusă, rezultând o capacitate mai mare.
ETS este disponibil cu 1 (ETS1) sau 2 (ETS2) axe de direcţie

 

CF-200 TD

Cât de manevrabilă aţi dori să fie?

CF-200 TD este prevăzută cu una sau două axe de direcţie. Aceasta conduce la o combinaţie foarte manevrabilă, care este un beneficiu imens pentru încărcare şi descărcare în locaţii în care este dificil de ajuns, de exemplu, în cazul transportului de produse agricole. De asemenea, în distribuţia sau transportul urban, CF-200 TD şi-a dovedit manevrabilitatea! CF-200 TD poate fi pe deplin adaptată la cerinţele utilizatorului final.

 

CF-501 - 3.2m

Semiremorca pentru încărcături excepţionale sau indivizibile!

CF-501 cu uşi laterale de 3,2 m a fost dezvoltată special pentru transportul de încărcături care au mai mult de 2,5 m sau pentru încărcături lungi, indivizibile. Un avantaj suplimentar al CF-501 - 3.2m este că paleţii pot fi încărcaţi şi descărcaţi rapid prin uşile laterale.

 

CF-400

Un lucrător din fontă

CF-400 bazată pe CF-200, este uneori denumită de Kraker Trailers „lucrătorul din fontă”. Spre deosebire de CF-200, CF-400 are un cadru auxiliar continuu. O semiremorcă având un astfel de şasiu este utilizată pentru activităţi în condiţii dificile şi/sau lucrări pe suprafeţe dure, de exemplu, în sectorul de prelucrare a deşeurilor.

 

CF-503

CF-503 de la Kraker face imposibilul posibil!

Încărcături combinate, încărcături care trebuie să fie descărcate sau încărcate în diferite locaţii sau în locaţii unde viteza este necesară: CF-503 de la Kraker face acest lucru posibil. CF-503 este prevăzută cu un perete lateral hidraulic, care se poate deschide şi închide în orice moment. Construcţia solidă nu are un stâlp de mijloc. CF-503 este o alternativă bună la CF-502. Durabilitatea acestui tip de semiremorcă prevăzută cu podea mobilă a fost dovedită pe deplin în trecut.

 

CF-501 - 6.2m

Semiremorca pentru încărcături excepţionale sau indivizibile!

CF-501 cu uşi laterale de 6,2 m a fost dezvoltată special pentru transportul de încărcături care au mai mult de 2,5 m sau pentru încărcături lungi, indivizibile. Un avantaj suplimentar al CF-501 - 6.2m este că paleţii pot fi încărcaţi şi descărcaţi rapid prin uşile laterale

 

CF-504

Doi pereţi laterali hidraulici: vă prezentăm CF-504 de la Kraker!

Odată cu dezvoltarea şi construcţia CF-504, Kraker Trailers şi-a confirmat poziţia de lider în construcţia de semiremorci în Europa. CF-504 este prevăzută cu doi pereţi laterali hidraulici. Aceşti pereţi sunt realizaţi dintr-o singură bucată, fapt care va garanta o putere optimă şi se va asigura că pot rezista la presiune mare. Ca rezultat, CF-504 nu oferă avantaje numai pentru încărcarea şi descărcarea rapidă a mărfurilor paletizate, ci şi pentru transportul de produse în vrac. Şasiul (extra rigid) are două axe, cu scopul de a spori manevrabilitatea. Însă, dacă este necesar, această semiremorcă poate fi de asemenea furnizată fără axe viratoare. 

 

CF-ISO

Transport condiţionat? Nicio problemă pentru CF-ISO de la Kraker Trailers!

CF-ISO este o semiremorcă prevăzută cu podea mobilă izolată care este utilizată pentru bunuri paletizate care necesită transportul condiţionat. Astfel de bunuri sunt legumele, fructele şi florile. CF-ISO este o semiremorcă având pereţi laterali izolaţi de cel puţin 45 mm grosime şi, conform orientării CE, are o lăţime externă de 2.600mm. Acest lucru permite o dimensiune internă de 2.500mm. Această dimensiune este necesară pentru transportul de cărucioare daneze sau de cărucioare de flori

 

CF-COMBI

Camion cu remorcă

CF-COMBI este combinaţia între un camion şi o remorcă. Remorca, la fel ca şi CF-200 de la Kraker, este cu consolă. Acest lucru permite o înălţime mai joasă a podelei şi, prin urmare, mai mult volum. Atât camionul cât şi remorca sunt prevăzute cu un sistem de podea mobila. CF-COMBI se fabrică numai în conformitate cu specificaţiile clientului.